KULTURPAKKEN ER KUN FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Gospel Musical Akademiet - Backstage
Billetpris: Gratis
Dato: mandag D. 29. april 2024
Tid: kl. 10 og kl. 13
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
  • 29.
    apr. '24
  • Gospel Musical Akademiet - Backstage

Gospel Musical Akademiet og GospelTeens præsenterer stolt gospelmusicalen BACKSTAGE, en "totalmusical", hvor publikum bliver udfordret og tages med på rejsen backstage i såvel rum, sjæl og sind. 

Gospel Musical Akademiet har produceret og optrådt med gospelmusicals for skoler siden 2009 i hele Midt- og Sydjylland for over 80.000 skoleelever. 

GospelTeens og det store frivillige team bagved glæder sig enormt meget til at komme til Taastrup for at dele vores passion med publikum. 

Gospelmusicalen BackStage, som produceres i skrivende stund, tager publikum med...backstage, ind bagved, hvor selv de stærkeste sangere, dansere og personligheder kan have deres usikkerheder, tvivl, kampe og nederlag.

Det er meget lettere at ikke at gå 'all in', ikke brænde for noget, ikke håbet på noget og bakke ud, når mulighede byder sig, for så har man intet at tabe og bliver aldrig skuffet. 

Men hvad nu hvis man turde håbe, hvad nu hvis man turde brænde for sin passion, gå all in, og kæmpe for sin plads? Hvordan ville verden så se ud?

Rent fagligt stifter eleverne bekendtskab med forskellige sangteknikker, musiktermer, sang, sociale spilleregler og ikke mindst bevægelse undervejs.

I kan se mere på: http://www.gospelfamily.dk 

 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

Mere til samme aldersgruppe