KULTURPAKKEN ER KUN FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Freestyle Sensation
Billetpris: Gratis
Dato: fredag D. 12. maj 2023
Tid: kl. 13.00
Døre åbner: kl. 12.30
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Målgruppe: Mellemtrin og Udskoling op til 8. klasse
  • 12.
    maj. '23
  • Freestyle Sensation

Freestyle Sensation 

Af Freestyle Phanatix 

Freestyle Sensation er en helt ny forestilling der bygger videre på succesen Beatbox Sensation med nye måder for hiphopkulturen at møde scenekunst. Her tager vi erfaringer med os og skaber en ny oplevelse, der udforsker hvordan vi kan arbejde interaktivt i teaterrummet.  

Med koreografi og instruktion af Kim Bøytler og musik af de deltagende artister skaber vi en forestilling som både er en nyskabende, ekstravagant opvisning af de bedste artister i sine genrer og et udstrakt overblik af hiphopens elementer. Det er et møde mellem tre beatboxere/musikere og tre dansere, hvor alle bruger kroppen som sit skabende instrument, og hvor alle udforsker hvordan de kan arbejde med kroppen i forhold til scenografi, dramaturgi og sceneteknik.  

Peace, love, unity and having fun – det er grundværdierne indenfor hiphop og det budskab vi bygger forestillingen omkring. Freestyle Sensation kommer både at være et stykke hvor vi udforsker de bedste sider af hinandens kunstnerskab og et stykke hvor vi har plads til at lege, og invitere publikum til at lege med os.  

Vi tager breakdance, rap, beatboxing og streetdance til et nyt niveau med en interaktiv performance der bruger scenografi, projektion, lyddesign og lysdesign, for at fremvise alle måder som hiphop kan inspirere såvel teatre som publikum. Hele rummet fungerer som en organisme, hvor alt er koblet sammen på en eller anden måde, og hvor hver bevægelse er slaget fra en sommerfugl, der forårsager den næste udvikling i stykket.  

Freestyle Sensation er et stort og tydeligt skridt ind i 2020-tallet uden at kompromisse med den arv og de værdier, der findes indenfor hiphop. En forestilling for vores tid, der også peger på den retning hiphop kan bevæge sig mod i fremtiden. Dertil vil vi give publikum mulighed at interagere med og stille spørgsmål til artisterne for at skabe et fællesskab mellem dem, helt i linje med det fællesskab som hiphop faktisk er.  

Om Freestyle Phanatix 
Freestyle Phanatix er et skandinavisk turnerende breakdance-kompagni, der har gennemlevet hiphop’ens fire årtier og på egen krop erfaret genrens kolossale udvikling. Vi udfordrer hiphop’ens potentiale i form af shows, battle, scenekunst, men udvikler også workshops og engagerer os ivrigt i Community Projekter. Truppen er stolte repræsentanter af eliten inden for dansk og international breakdance, som fx landets eneste dobbelt Danmarksmester i Break. Freestyle Phanatix er ikke blot en dansetrup, vi er en familie, hvilket gennemsyrer vores arbejde kombineret med budskabet om åbenhed, sammenhold samt evnen til at se dybere end hudfarve og baggrund.  
 

 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: kulturpakken@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: kulturpakken@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

Mere til samme aldersgruppe