KULTURPAKKEN ER KUN FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Drengen der aldrig var bange
Billetpris: Gratis
Dato: onsdag D. 29. marts 2023
Tid: Kl. 09.00, Kl. 10.30 (udsolgt)
Døre åbner: kl. 09.00, Kl. 10.00
Venue: Medborgerhuset
Målgruppe: Børnhave, Indskoling
  • 29.
    mar. '23
  • Drengen der aldrig var bange

Drengen der aldrig var bange 

Lotus elsker lyde. Med levende og legende skuespil, og inddragelse af publikums stemmer, bygger hun et eventyr for ører, øjne og fantasi. En lille rødkindet fyr vover sig ud på en livsfarlig mission for at redde sin bedste ven. Han er ikke bange for noget. Og det er i grunden underligt, for der er så meget man kan være bange for… Ikke? 

Drengen der aldrig var bange er en magisk fortælling om frygt, mod og venskab. Og om de lyde som findes indeni og omkring os. Under sikker guidning af performer og fortæller Lotus Lykke Skov, medvirker publikum i skabelsen af den store levende skov, det dybe og ukendte mørke, og af fortællingens figurer. Med fortælleteatrets kraftfulde virkemidler – kroppen, stemmen og nærværende skuespil – åbnes en sprække til eventyrets verden, hvor alt kan ske.  

KUNSTEN AT LYTTE 

Når vi lytter, åbner verden sig. Det usynlige bliver mærkbart, og vi oplever mere intenst. Små børn er eksperter i at lytte og at udtrykke sig spontant.

I forestillingen lukker vi øjnene og lytter sammen. Lydbilleder opstår i fantasien, deles i rummet og giver fortællingen liv. Lytningen er en vej ind til eventyrets store følelser, som kommer helt tæt på: kærligheden mellem en dreng og en ko, sorgen over en forsvunden ven, modet til at gå ind i det ukendte, en barnlig og naiv frygtløshed – og i sidste ende erkendelsen af at verden kan være farlig, og at vi har brug for både mod, viden og urkraft.

Skabt under Coronakrisen med Covid-19 restriktioner som benspænd, er forestillingen blevet til i et ønske om at bruge lytning og lyd til at forbinde sig på afstand.  

For børn op til 8 år. 

 
ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

Mere til samme aldersgruppe