Billes bekymring
Billetpris: Gratis
Dato: torsdag D. 30. marts 2023
Tid: kl. 10.00
Døre åbner: kl. 09.30
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Målgruppe: Mellemtrin
  • 30.
    mar. '23

Billes bekymring 

“Kender du, når det føles som om ens hjerne er en havetrampolin, som nogen hopper på? Eller når det føles, som om der er en fortæller, der bare bliver ved med at snakke inden i ens hoved? Som om ti tusind heste trækker hjertet i hver sin retning? Og nede i maven føles det, som om du har slugt al cement i hele verden og du aldrig bliver let i kroppen igen. Kender du det?” 

Bille er ti år og går i 5. klasse. Bille kan allerbedst lide, når det hele er, som det plejer at være. Hjemme hos far får de pizza om fredagen, og hos mor får de spaghetti om onsdagen. Bille kan godt lide at være i sin egen verden og kan dagdrømme i timevis. Det er faktisk, som om der bor en fortæller inde i Billes hoved, der altid kan finde på en ny god historie. Men da Billes bedste ven flytter, klasselæreren Besir rejser væk og Bedste bliver syg, begynder Billes fortæller at overtage styringen. Hovedet bliver oversvømmet af bekymringer og katastrofetanker. Bille har ikke lyst til noget – og slet ikke at skulle på lejrtur med hadelæreren, Vikar-Benny. Bille vil faktisk gøre alt for at undgå lejrturen og slippe af med bekymringerne. 

I løbet af de sidste 10 år er antallet af børn og unge med depression og angst tredoblet, og antallet af børn med kontakt til det psykiatriske system er steget med 50 procent. BILLES BEKYMRING tager udgangspunkt i den komplekse verden, som vores børn vokser op i, og behandler de svære tanker med humor og kærlighed. 

 

Dramatiker: Josephine Eusebius 
Instruktør: Johan Sarauw 

Skuespillere:Mathilde Eusebius, Ida Nørfelt Lund & Morten Kjær  
Scenograf & kostumedesigner: Simone Bartholin & Rosa Birkedal 
Lyddesigner: Sofie Voight Simonsen 

Lysdesigner: Jakob Juul Larsen 

Bygger: Allan Carson  

 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

Mere til samme aldersgruppe