KULTURPAKKEN ER KUN FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Ingenmandsland
Billetpris: Gratis
Dato: torsdag D. 26. januar 2023
Tid: kl. 11.00
Døre åbner: kl. 10:30
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Målgruppe: Fra 8 klasse
  • 26.
    jan. '23
  • Ingenmandsland

Nu kaster Mungo Park sig over musicalen. Men på vores egen måde, for vi har ikke store drejescener, 20 dansere eller kæmpe orkester. Men det løser vi! Skævt og forførende.

INGENMANDSLAND er en nyskrevet musical, som handler om den generte ufo-nørd Orhan. Han bor sammen med halvbroren Albert, og de deler alting – undtagen ufo-fascination.  Men da Orhan møder den anarkistiske ufo-fangirl Lily, sætter det de to brødres forhold på prøve. For kan selv den tætteste familierelation holde til, når den ene udvikler et lodret anderledes livssyn end den anden?

INGEMANDSLAND er et portræt af det globalt voksende ufo-konspirationsmiljø. Om Fermis ulidelige paradoks, ufo-bortførelser, ufologi og Pentagons leaks af hemmelige dokumenter. For enten er der andet liv i rummet, eller også er der ikke. Og begge dele er lige skræmmende!

Dans med ud bag stjernerne i selskab med en række velkendte danske sange, der vil blive vendt på hovedet og genfortolket af Mungo Parks ensemble.

Medvirkende:Henrik Prip, Laura Kjær, Alexander Mayah Larsen, Søren Birch Plum Dramatiker: Nanna Plechinger Tüchsen Instruktør: Anna Malzer Scenograf: Frederikke Dalum Musikalsk arrangement: Ingvild Skandsen

 
Varighed:1,5 time
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR

Kulturhusene
Tlf.: 2052 9588
E-mail: carinaZi@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk/

Mere til samme aldersgruppe